IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Строителството в Банско спира на 15 декември

Инвеститорите в обекти в местностите Гуровица и Стражите могат да продължат строителни работи през зимата при условие, че изградят обходни маршрути

10:06 | 18.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Строителството в Банско спира на 15 декември

Строителството в курортния град Банско се спира през зимния туристически сезон и ограничението ще важи от 15 декември 2005 г. до 15 март 2006 г. Това решиха общинските съветници на последното си заседание, след като разгледаха предложение на кмета на община Банско Александър Краваров за въвеждане на ограничението.

Забранява се и движението на тежкотоварни автомобили през целия град. Изключение се прави за улица "Патриарх Евтимий", която е част от републиканската пътна мрежа.

Разрешава се движение на тежкотоварни автомобили, които обслужват обекти за довършителни работи, но това ще става с разрешение на общинската администрация с оказан маршрут за движение, съгласувано с КАТ, във времето от 12 до 13.30 часа.

Инвеститорите в обекти в местностите Гуровица и Стражите могат да продължат строителни работи през зимата при условие, че изградят обходни маршрути.

Зареждането на търговски обекти в Банско ще става само сутрин от 6 до 9 часа, решиха още общинските съветници.

Официалното откриване на зимния туристически сезон в Банско ще стане на 17 декември, съобщи кметът Александър Краваров, цитиран от Dnes.bg. За него се очаква да пристигнат легендите в ски-спорта Марк Жирардели и Рози Митермайер.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:05 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още