IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Enterprise Realty Group с инвестиции за 200 млн. евро в България

Управителният директор на компанията ще представи прогнозите си за развитието на проектите за търговски центрове на Балканите в рамките на Строително-инвестиционния форум, който се провежда с медийното партньорство на Investor.bg

09:41 | 31.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Enterprise Realty Group с инвестиции за 200 млн. евро в България

На над 200 млн. евро възлизат инвестициите у нас на компанията за недвижими имоти Enterprise Realty Group, чийто управителен директор Майкъл Хансбъргър ще участва в осмия Строително-инвестиционен форум. Форумът, който ще се проведе от 9 до 11 ноември, се провежда със специалното медийно партньорство на Investor.bg.

Хансбъргър ще представи прогнозите си за развитието на проектите за търговски центрове на Балканите в рамките на панелната дискусия в рамките на форума „Проектите за търговски центрове на Балканите - обещаващо ли е бъдещето?”.

Enterprise Realty Group, която разработва и отдава на дългосрочен лизинг сгради и съоръжения, изградени според специфичните изисквания на клиентите, е част от Българо–Американския Инвестиционен Фонд (Bulgarian American Enterprise Fund).

Компанията инвестира в два търговски центъра в София. Първият от тях е сграда на Praktiker България, изградена на площ от 8 хил. кв.м на Цариградско шосе. Вторият проект е сграда за офисни, складови и изложбени цели на Oriflame България с площ 2 100 кв.м.

Enterprise Realty Group има богато портфолио от офисни, търговски и жилищни имоти в България. През 2004 г. Enterprise Realty Group създаде ERG Capital I, инвестиционна компания в сферата на недвижимите имоти, чиито акции се търгуват на Българската Фондова Борса. Enterprise Realty Group планира създаването на още една публична компания в началото на 2006 г.

В допълнение към своята инвестиционна дейност, Enterprise Realty Group предоставя консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти, особено в сегмента на придобиването на земя и етапа на подготовка за строителство.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал -1 АДСИЦ /в ликвидация/(6EA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:23 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още