IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Споделянето на собствеността - схема за изгодна покупка на жилище в Лондон

Срещу 88 хил. паунда може да се закупи дял от 40% от жилище в района Лаймхауз

15:55 | 28.05.12 г. 1
Споделянето на собствеността - схема за изгодна покупка на жилище в Лондон

Купувачите на първи дом, които искат да живеят в Лондон, могат да си позволят мечтаното жилище благодарение на нова схема за поделена собственост, наречена "Aspire@E14", пише онлайн изданието World Property Channel.

Схемата обединява 32 жилища в Лаймхауз в Лондон. Срещу 88 хил. паунда може да се закупи дял от 40% от жилището.

Има едностайни, двустайни и тристайни апартаменти.Те са оборудвани със слънчеви панели и екологични системи за отопление и електричество.

На разположение на купувачите е и видео система за достъп до имота, портиер, охранителни камери и паркинг.

"Aspire@E14 предлага високо качество на достъпни цени за купувачите на първи дом, които желаят да станат собственици в един бързоразвиващ се район на Лондон", посочва Тарик Куреши, директор на отдела за продажби и маркетинг в компанията A2Dominion, която изпълнява проекта.

"Отличната инфраструктура и силните вътрешни инвестиции благодарение на Олимпиадата през 2012 г., в съчетание с невероятните удобства, вдъхват огромен живот на района. Като се има предвид и строителството на "Теймз Гейтуей", моментът е изключително подходящ за инвестиция в Лаймхаус", допълва експертът.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:37 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
bstoyano
преди 12 години
не разбрах, като си купя 40% от правото на собственост, кога ще го ползвам - в 40% от времето ли? или ако е за инвестиционни цели значи не е за първи дом, поне думичката не трябва да е "дом".а и на агенции и изследователски институти как да вярвам, като знаят само едно "сега е времето да се купува". как пък веднъж не предупредиха за предстоящи спадове, напр. не взимайте кредити защото ще поевтинеят, продавайте имоти, защото ще поевтинеят....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още