IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прекратиха концесията за строителството на карго зона на Летище Пловдив

Нито един кандидат не е подал оферта за изграждането на карго зоната въпреки трикратното удължаване на срока

14:21 | 08.02.12 г.
Прекратиха концесията за строителството на карго зона на Летище Пловдив

Правителството прекрати обявената процедура за предоставяне на концесия за строителство на карго зона на територията на летището в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Процедурата е прекратена, тъй като до обявения краен срок - 7 декември 2011 г., не е получена нито една оферта, уточняват от пресслужбата на кабинета.

Откритата процедура по предоставяне на концесията за карго зоната на Летище Пловдив беше обявена през март миналата година след решение на министрите. Офертите на кандидатите трябваше да бъдат отворени в началото на юни 2011 г., но нямаше нито един участник.

Впоследствие Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията реши да удължи срока за кандидатстване по процедурата до средата на септември миналата година. Отново обаче нито един кандидат не прояви интерес към процедурата, което доведе до още едно удължаване на срока.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:56 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още