IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира и Роджър Уотърс купиха карибски остров

С общи усилия двамата планират да го превърнат в луксозен курорт

17:24 | 28.09.11 г. 1
Шакира и Роджър Уотърс купиха карибски остров

Колумбийската певица Шакира и музикантът Роджър Уотърс от Pink Floyd са купили карибски остров за 16 млн. долара и планират да го превърнат в луксозен курорт, съобщи Contactmusic.

Остров Бондс Кей се намира северно от Бахамите, има пет плажа, три залива и няколко водопада.

С общи усилия 34-годишната Шакира и 68-годишният Роджър Уотърс се надяват да променят представите за туризма. Двамата не само ще предлагат луксозни вили с частни плажове, но смятат да се заемат и с хотелиерски бизнес, както и с продажбата на имоти.

Проектът на Шакира и Уотърс включва и обособяването на "арт кът" на острова. В него ще могат да живеят творци и художници, ще има галерии, където ще се излагат произведения на изкуството и ще се организират различни културни прояви.

Артуро Рубинщайн, базиран в Маями инвеститор, който също участва в проекта, казва: “Не става въпрос за това да има 200 яхти и голф игрище. Бих казал, че това е концепция, по-свързана с изкуството и културата.“

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
melon
преди 12 години
Звучи яко!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още