IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Промениха статута на 19 имота на армията

Имотите се намират в Софийска област, както и в областите Благоевград, Велико Търново, Монтана, Плевен, Ямбол

13:09 | 28.09.11 г.
Промениха статута на 19 имота на армията

19 недвижими имота - публична държавна собственост, бяха обявени за частна държавна собственост, съобщиха от Министерския съвет. Имотите се намират в областите Благоевград, Велико Търново, Монтана, Плевен, Ямбол и Софийска.

За Министерството на отбраната и Българската армия отпада необходимостта от ползването на имоти, които с оглед досегашното им предназначение - складове, полигони, незастроени терени и с друго предназначение, могат да се използват за стопански цели.

Голяма част от имотите се намират в област Монтана, като единият е в землището на с. Бокиловци, както и имот с площ над 14 хил. кв. м, застроен с 4 сгради и басейн.

Другите имоти са в землището на с. Вакарел, община Ихтиман с 11 сгради, в землището на град Петрич, застроен с две сгради, в Плевен - с площ от близо 37 хил. кв. м, застроен с 30 сгради, четири имота в Свищов, като единият е с площ 33 хил. кв. м, а другият - с площ от почти 97 хил. кв. м, застроен със 17 сгради. Има и имот в Ямбол, застроен с 13 сгради.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:02 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още