IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

В България вече се предлага специализиран кредит, предназначен за обзавеждане

БНП Париба Лични Финанси финансира проекти за ремонт и реновиране на дома до 40 000 лв.

08:50 | 26.09.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	Луик Льо Пишу, Снимка: БНП Париба Лични Финанси</p>

Луик Льо Пишу, Снимка: БНП Париба Лични Финанси

Водещата финансова институция за потребителско кредитиране у нас БНП Париба Лични Финанси пусна иновативен продукт за финансиране на различни потребителски проекти - „Кредит План”.

С отпусканите заеми ще бъдат финасирани проекти като външно и вътрешно реновиране на дома, включително подмяна на обзавеждане и саниране, покупка на автомобил, или закупуването на продукти за свободното време като АТВ, скутери, каравани и др.

Максималният размер на кредита може да достигне 50 000 лв., а максималният срок на изплащане – 84 месеца. Лихвите започват от 6,9%. Специално при кредитите за ремонт на дома и обзавеждане максималният размер е 40 000 лв.

Като финансова институция, специализирана в предлагането на потребителски кредити БНП Париба Лични Финанси България определя условията по кредита на всеки клиент в зависимост от неговия профил, който се формира автоматично от системата за оценяване на компанията и така се избягва субективният елемент при вземане на крайното решение.

Едно от най-големите предимства, които „Кредит План” дава на клиентите е, че не се налага кандидатстването за отделен кредит за саниране, втори за гардероб и трети за печка, например, а целият ремонт може да се финансира с един единствен заем.

Както и всички останали потребителски кредити, отпускани от БНП Париба Лични Финанси България, продуктът е с нулев финансов риск, тъй като за целия период лихвите са фиксирани и условията по заема не се променят. В допълнение се предлага и възможност за застраховка на клиента срещу непредвидени обстоятелства.

Във връзка със стартирането на „Кредит План” изпълнителният директор на БНП Париба Лични Финанси България Луик Льо Пишу каза: „С тези иновативни продукти нашата компания предлага на българите алтернативни начини за финансиране на средносрочни проекти, каквито в момента не се предлагат на клиентите. Така стимулираме и потреблението в страната, което е един от основните двигатели за възстановяване на икономиката.”

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:51 | 12.10.11 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
dean.jordanov
преди 12 години
спонсорирана статия, мерси ама не мерси. хората вече разбират, че кредите не са обикновена стока, за каквото искате да ги пробутате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още