IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Данъчните в Пловдив са продали имоти на длъжници за близо 1,5 млн. лв.

Продажбите са извършени за 7-те месеца на годината чрез 50 търга, съобщиха от Националната агенция по приходите

15:58 | 24.08.11 г.
Данъчните в Пловдив са продали имоти на длъжници за близо 1,5 млн. лв.

Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП) в Пловдив е продала имоти и друга собственост на длъжници за над 1,6 млн. лв., съобщиха от приходната агенция, пише БТА. Недвижимата собственост е била притежание на лица с данъчни и осигурителни задължения.

Продажбите са извършени за 7-те месеца на годината чрез 50 търга, проведени от публичните изпълнители на дирекция "Събиране", се казва в съобщението на териториалното подразделение на агенцията.

Събраните приходи достигат 1,5 млн. лв., преобладаващата част от които са продажба на селскостопански постройки на земеделски кооперации. Над 130 хил. лв. са събрани от продажбата на 16 превозни средства и производствени машини, а останалата сума е от търгове на движими вещи, уточниха от териториалната дирекция.

В списъка на НАП в Пловдив са още 84 имота и 92 превозни средства, чиито собственици имат данъчно-осигурителни задължения, съобщават от ведомството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:59 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още