IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Де Ниро продава имение в Манхатън за 14 млн. долара

Актьорът притежава над 30 години имота, който сега е обявен за продан от неговия син, бивш актьор и настоящ брокер Рафаел Де Ниро

13:40 | 20.07.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Изглед от имението на Де Ниро. Снимка: Prudential Douglas Elliman</em></p>

Изглед от имението на Де Ниро. Снимка: Prudential Douglas Elliman

Холивудският актьор и носител на Оскар Робърт Де Ниро обяви за продан свое имение в Манхатън за 14 млн. долара, сочи информация на брокерската агенция, която извършва маркетинга на имота Prudential Douglas Elliman.

Имотът, който актьорът е ползвал в продължение на 30 години, се намира в Уест Вилидж, в квартал Гренич Вилидж в Долен Манхатън.

Имението, разбира се, се продава от сина на актьора, брокера Рафаел Де Ниро, който е бивш актьор и понастоящем управляващ директор на Elliman, специализиран в покупко-продажбата на луксозни имоти.

Имотът представлява пететажна сграда, построена в класически стил през 1852 г. Тя има голяма собствена тераса, както и вътрешна градина.

Площта на сградата, в която някога е живял американският поет Мариан Мур, е 4 хил. кв. фута (372 кв. м), като тя разполага с пет стаи и три бани, а височината на тавана е 3,7 м.

На южната част на същата улица се намира Джеймс Уокър Парк, където „по случайност“ е сниман част от филма „Разяреният Бик“, в която героят на Де Ниро Джейк ЛаМота за първи път разговаря с бъдещата си съпруга, пише The Real Deal.

Данни от регистъра в Манхатън сочат, че Де Ниро, който е инвеститор в хотел Greenwich в манхатънския регион Трайбека, както и в жилищния комплекс Loft Residences в Ню Йорк Сити, е закупил имението през 1975 г. - годината, в която получава Оскар за поддържаща роля в „Кръстника 2“, пише изданието.

В края на 2006 г. Де Ниро купи за 23 млн. долара имот отново в Манхатън от Ив Уайнстайн, бившата съпруга на холивудския продуцент Харви Уайнстайн, носител на Оскар за филма „Влюбеният Шекспир“ .

Имотът, който има пет спални и частна кинозала, се намира в сградата, в която по това време живее Стинг, пише Curbed.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:52 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още