IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Къща гъба, замък и църква сред най-необичайните жилищни имоти за продан в САЩ

Най-скъпата от всички къщи в списъка се намира в Лос Анджелис и струва 13 млн. долара. Построена е през 1989 г. и е направена от гипс, стъкло, мед, стомана и олово

09:43 | 18.07.11 г.
<p>
	<em>Снимка: sxc.hu</em></p>

Снимка: sxc.hu

Необичайна сграда в Ню Йорк, която се продава за 1,1 млн. долара и има формата на гъба, заема първо място в класация на списание "Форбс" на най-необичайните жилищни имоти за продан в САЩ.

Къщата се състои от пет гъби, свързани една с друга, като всяка шапка е стая. Така къщата разполага общо с две дневни, кабинет, стая за гости, както и уникален вътрешен двор, съобщи АФП.

В Тексас е втората поред най-странна къща. Тя се продава за 8,9 милиона долара и е в марокански стил.

Площта на двуетажната къща е 1830 кв. м. Тя разполага с осем спални, девет бани, три кухни, няколко стаи, хол, салон, библиотека и четири камини. В двора има плувен басейн, няколко чешми, гараж за шест автомобила, мини-зоопарк и двуетажна къща за гости.

Най-скъпата от всички къщи в списъка се намира в Лос Анджелис и струва 13 млн. долара. Построена е през 1989 г. и е направена от гипс, стъкло, мед, стомана и олово.

За 3 млн. долара можете да си купите и замък крепост в Бронкс в Ню Йорк.

В Пенсилвания за продажба пък е обявена църква, превърната в къща, която може да е ваша „само“ за 1,5 млн. долара.

Още новини от света от Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:04 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още