IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Отново няма купувачи за вилата на сръбския бизнесмен Миролюб Гаич в Каварна

Това е шестият пореден търг за имота, за който няма кандидати

15:34 | 26.11.10 г. 2
Отново няма купувачи за вилата на сръбския бизнесмен Миролюб Гаич в Каварна

Няма купувачи на вилата на сръбския бизнесмен Миролюб Гаич, обявена за публична продан, съобщи частен съдебен изпълнител, който предложи имота за продажба, цитиран от БТА. По думите му в съдебно-изпълнителската служба в Каварна няма подадено нито едно предложение за участие в търга за вилата край морето.

Наддаването, което трябваше да се състои днес в Районния съд в Каварна, трябваше да започне от 149 760 лева. Според съдебния изпълнител това е шестият пореден търг за имота, за който няма кандидати.

Началната тръжна цена на обявения през септември търг беше 187 200 лева, през юли - 208 000 лева, през май - 260 000 лева.

Средствата от продажбата на вилата ще бъдат използвани за удовлетворяване на вземанията на "Югоагент" - Добрич ООД (в ликвидация) и "Югоагент" - импорт - експорт ООД (в несъстоятелност), както и на физически лица.

За продан се предлага една втора част от дворно място край морето с площ 4400 квадратни метра, половината от масивна двуетажна сграда със застроена площ от 272 квадратни метра, половината от площите на тенис корт, портиерна, гараж, спомагателни сгради.

Миролюб Гаич има присъда "четири години лишаване от свобода", постановена от Окръжния съд в Добрич по обвинение за измама на вложители в неговия инвестиционен фонд "Югоагент - вложение". Районният съд в Каварна наказа съпругата на бизнесмена Живка Гаич с условна присъда заради присвояване на средства от "Югоагент тур" ООД, на което тя е била управител.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:53 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
paco112
преди 13 години
Автора пропуска най-важното - а то е, че се продават 1/2 идеална част от целия имот. Това е далавера или на съдия-изпълнителя или на собственика на другата 1/2 от имота. Иначе цената е срамно ниска но при такива условия няма и как да има купувачи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
Д_Д_Д
преди 13 години
Би било странно ако някой се яви ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още