IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диневи Груп: Яхтеното пристанище има ток

От ЕВН България съобщиха по-рано днес, че са изключили електрозахранването на пристанището, оказа се обаче, че без ток са само обслужващите постройки

17:42 | 01.11.10 г. 3
Автор - снимка
Създател
Диневи Груп: Яхтеното пристанище има ток

Електрозахранването на самото яхтено пристанище "Марина Диневи" в гр. Свети Влас не е спряно, а ток няма само в обслужващите постройки на яхтеното пристанище – хотел и административни сгради, съобщиха от „Диневи Груп“.

Събщението е във връзка с информацията от тази сутрин от ЕВН България, че в изпълнение на заповед на Регионална дирекция за национален строителен контрол - Бургас ЕВН България е изключило електрозахранването на яхтено пристанище „Марина Диневи”.

Токът и водата на въпросните сгради на пристанището са спрени още от 1 октомври 2010 г. от самата компания, поради сезонния характер на обектите, уточняват от "Диневи Груп".

Оттам отбелязват още, че "в този смисъл този акт (изключването на електрозахранването) не рефлектира по никакъв начин на дейността на самото яхтено пристанище и то си функционира напълно нормално".

"Диневи Груп" смята действията на РДНСК -Бургас за неприемливи и твърдо ще отстоява своята позиция по този казус, като ще си търси правата по съдебен ред", допълват от „Диневи Груп“.

Във връзка с посоченото съобщение на „Диневи Груп“ от ЕВН България коментираха за Investor.bg, че заповедта на РДНСК за спиране на електрозахранването, която те са изпълнили, включва цялото пристанище, т.е. и кейовата част, за която се твърди, че продължава да е електроснабдена. От електроенергийното дружество допълниха, че технически целият пристанищен комплекс „Марина Диневи“ се захранва от един трафопост, така че би трябвало щом той е изключен, да няма ток и на самото пристанище.

Веднага ще бъде направена проверка за изясняване на причината за наличието на електрозахранване на яхтеното пристанище в Свети Влас, заявиха още от ЕВН България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 0
chenev
преди 13 години
Еми така е в България направиш ли нещо или изкочиш ли нагоре всички останали ще те завлачат надолу - най-вярната БГ приказка винаги се е оказвала типична за нас: НЕ Е ВАЖНО АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ ВАЖНО Е ДРУГИТЕ ДА СА ЗЛЕ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
bertram
преди 13 години
Диневи Груп: Яхтеното пристанище има токЕ и?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 1
CIA
преди 13 години
Е*и му меча. Съвсем закономерно тези убавци Диневите фалират.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още