IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ловеч получава имот за изграждане на паркинг и спортен комплекс

С друго решение Министерският съвет изключи 3,6 дка от горския фонд за изграждане на път край Созопол

14:47 | 06.10.10 г. 1
Ловеч получава имот за изграждане на паркинг и спортен комплекс

Министерският съвет прие решение за безвъзмездно прехвърляне на имот държавна собственост в собственост на община Ловеч, съобщи пресслужбата на Министерския съвет. 

Имотът се намира в землището на с. Пресяка, в местността "Узун дере" и представлява поземлен имот с площ 11 167 квадратни метра, застроен с една сграда и с три съоръжения.

С предоставянето на имота ще бъдат изградени паркинг за товарни автомобили, чиято митническа обработка предстои, както и комплекс за приложни спортове по стрелба.

С друго решение Министерският съвет изключи 3,6 дка от горския фонд за изграждане на път край Созопол.

Изключването от горския фонд е възмездно и Агенция "Пътна инфраструктура" ще плати 21 403 лв. за промяна на предназначението и за извършване на компенсационно залесяване в бюджета на Изпълнителна агенция по горите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:41 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
jamiemirror
преди 13 години
Всичката Мара втасала - Ловеч в момента е град с 14 000 жители, какъв спортен комплекс, какъв паркинг за товарни автомобили (!!!) какви глупости и трошене на парите на данъкоплатците???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още