IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Компании от различни сектори се активизират в търсенето на офиси

Международна медия ще заема над 1000 кв.м в Полиграфия Офис Център на бул. "Цариградско шосе"

11:57 | 26.07.10 г. 1
Компании от различни сектори се активизират в търсенето на офиси

Компании от различни сектори се активизират в търсенето на нови и функционални офис площи в София, сочат наблюдения на консултантската компания Forton International.

Оттам съобщават за сделка, при която са били отдадени 1040 кв.м нови офис площи в комплекса Полиграфия Офис Център на столичния булевард „Цариградско шосе“ на международна медия, която стъпва у нас с партньорството на българска фирма, която е и наемател в сделката. Имената на двете компании обаче останаха неназовани на този етап с уточнението, че това ще стане по-късно.

Наетото пространство в сградата е на първия етаж и ще бъде използвано за нюзрум на международната медия, която започва работа в Полиграфия Офис Център от октомври тази година.

Преди месец бе сключена и друга сделка за наем на 510 кв. м от търговската част на проекта с веригата супермаркети "Пикадили".

Полиграфия Офис Център е комплекс клас А, съчетаващ съвременни офис площи със сграда с историческа стойност, построена през 1950 г. Комплексът разполага с 16 500 кв.м. офис площи и над 2 200 кв.м търговски площи. На разположение на наемателите ще има над 200 паркоместа.

Към момента сградата е на етап довършителни работи. Напълно завършен е интериорът на офисите в комплекса. Работи се и по завършването на вътрешните паркинги и централния вход.

Инвeститор в Полиграфия Офис Център е BLD Офис Парк – съвместно дружество на инвестиционния фонд Bulgarian Land Development (BLD) и Northrige Capital. BLD е част от групата на българския холдинг AG Capital (бившата Адрес груп). Миналата седмица акционерите на BLD одобриха делистването на фонда от алтернативния сегмент на Лондонската борса.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:08 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
pioner
преди 14 години
еи голямо търсене цял етаж продали даже 2 да го превърнем в новина то едната фирма се изместила от офис 2000 кв. м.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още