IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Симеоновград получава имоти за екоцентър

Имотите се намират в местността „Лагера“, като единият е с обща площ близо 802 дка и е застроен с 19 сгради, а другият е незастроен с площ близо 12 дка

14:29 | 14.07.10 г.
Симеоновград получава имоти за екоцентър

Министерският съвет прие решение за безвъзмездно прехвърляне на имоти държавна собственост в собственост на община Симеоновград, съобщи пресслужбата на кабинета.

Имотите се намират в землището на Симеоновград в местността „Лагера“, като единият е с обща площ близо 802 дка и е застроен с 19 сгради, а другият е незастроен поземлен имот с площ близо 12 дка.

Инвестиционното намерение на общината е да изгради екологичен център чрез залесяване на имотите.

С друго свое решение Министерският съвет обяви имот публична държавна собственост в Раковски за имот частна държавна собственост.

Проектът предвижда промяна в статута на собствеността на държавен имот в града в кв. „Генерал Николаево“, представляващ едноетажна полумасивна административна сграда със застроена площ 560 кв. м. и пристройка със застроена площ 35 кв. м, заедно с обща площ 3 хил. кв. м.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:41 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още