IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

„Най-голямата къща в Америка“ обявена за продан още незавършена

Имотът, имитиращ Версайския дворец, се предлага срещу 75 млн. долара, но още 25 млн. ще бъдат необходими за завършването му

10:44 | 28.05.10 г. 1
„Най-голямата къща в Америка“ обявена за продан още незавършена

Още незавършено имение в САЩ, което се очаква да стане най-големият семеен дом в Америка след завършването си, беше обявено за продан, съобщи Telegraph.

Имението се намира в близост до Орландо във Флорида и има 30 спални, собствена писта за боулинг, пързалка за ролери и басейн с олимпийски размери.

Магнатът Дейвид Сигел, забогатял от бизнес с временно ползване на имоти, е започнал строителството на огромния имот преди три години. Към момента остават още близо 18 месеца работа по имота, но той вече е обявен за продажба срещу 75 млн. долара.

Според експерти ще бъдат необходими още 25 млн. долара, преди бъдещите обитатели да могат да се нанесат. Строителството на корпуса на сградата е приключило, но тепърва трябва да се направи целият интериор и инсталации.

Разходи за строителството не са пестени, като са доставяни материали от цял свят, включително мрамор и гранит от Турция.

Имението разполага с 23 бани с гледка над езерото Бътлър на около 30 км от Орландо, гараж за 20 автомобила, още три басейна, градини, отделна къща за портиера, бейзболно игрище, два тенис корта, винарна, изкуствена пещера със спа център и редица други екстри.

Имотът носи името „Версай“, тъй като входът му имитира Версайския дворец във Франция.

Брокери на имоти казват, че вече има заявен интерес към имота от Русия и Далечния изток.

Не се посочват причините за излизането на имота на пазара.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:27 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още