IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови Бизнес Идеи - една модерна конференция с практически фокус

Пет панела покриват различни теми: предприемачество, стартъпи, франчайзинг, управление на растежа и излизане на нови пазари

12:59 | 05.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Нови Бизнес Идеи - една модерна конференция с практически фокус

Огромна пропаст - това е основният проблем, който наблюдаваме в образованието, лекциите, семинарите, конференциите и тяхната връзка с реалния бизнес днес. Поставянето на теоретични концепции, които се сриват и пропукват при първия сблъсък с реалната ситуация.

Ако искате обаче да развивате идеите си с бизнес насоченост по модерен и практичен начин, има конференция, която не бива да изпускате - Нови Бизнес Идеи.

Събитието се провежда за шеста поредна година, но тази година фокусът е изцяло практически. Датите са 4 и 5 ноември, а мястото – Sofia Event Center, една от залите, която се е превърнала в гарант за наистина ценните конференции у нас.

Организаторите са се фокусирали в изграждането на 5 панела с различна насоченост: предприемачество, стартъпи, франчайзинг, управление на растежа и излизане на нови пазари.

Get Inspired or Get Lost има за цел да покаже, че теорията е едно, а в действителност трябва да имаш широк поглед върху практики от различни сфери и винаги да търсиш най-правилните решения.

Вторият панел Startup School ще ни покаже първите стъпки в новото бизнес начинание, за да избегнем потенциалните грешки, които всеки прави в началото.

Franchising панелът се фокусира върху темата за франчайзинг моделите и тяхното развитие.

По време на Growth Management пък ще научим за  насоките как да расте бизнесът ни и как да разширим и инвестираме в своя екип като най-ценния ни актив.

По време на последния панел Start Business Abroad лекторите ще се фокусират върху това как да мислим глобално и да вземем предвид спецификите на съответния пазар, в който навлизаме.

Лекторите и участниците в панелите са вече доказали се предприемачи и иноватори, идващи директно от реалния бизнес. Сред тях са и изявените водещи и експерти от Bloomberg TV Bulgaria Кузман Илиев и Владимир Сиркаров.

За първи път тази година организаторите включват в програмата предизвикателството Startup Competition. Конкурсът е за всеки, който иска да представи пред широка релевантна публика свое бизнес начинание, да получи насоки за развитие на бизнес идеята си и да почерпи опит от успели бизнес модели.

Форматът е първата стъпка за стартиращите предприемачи, като трите най-добри и иновативни проекти ще получат специално внимание и съвети за тяхното начинание и развитие. Всеки с бизнес идея има право да участва в конкурса до 15 октомври 2016 г., включително.

Конкурсът ще премине през три етапа. Екип, съставен от членове на Start It Smart, Franchising.bg, Fly Events, Launchub и други, ще селектира 10-те идеи с най-голям потенциал.

На втори етап от 17 до 30 октомври 2016 г. ще се проведе онлайн гласуване, като най-високо оценените 3 проекта ще бъдат презентирани пред широката аудитория на конференцията Нови Бизнес Идеи. 10-те полуфиналисти ще имат право да присъстват на конференцията на 4 и 5 ноември 2016 г. напълно безплатно.

Трима успели български предприемачи от панела Get Inspired or Get Lost ще получат по една от избраните три идеи. Всеки един от тях ще трябва да доразвие и да представи пред публиката какво би променил и запазил в концепцията й.

Допълнително с това ще има и изложение на вече доказали се фирми от различни сфери. Те ще могат да представят себе си, продуктите и историята си, да достигнат до повече хора и да намерят потенциални партньори и инвеститори. 

Модерната бизнес конференция няма как да премине и без уъркшопи, затова организаторите са помислили и за това. 

А ето и кои са „виновниците“ за това събитие: Symbol Media Group, агенцията предлагаща комплексно обслужване в сферата на маркетинг комуникациите и дигиталния маркетинг, съвместно със Start it Smart и Българската франчайз медия и консултант - Franchising.bg. Конференцията ще бъде факт и благодарение на генералния спонсор Subway, един повсеместен франчайзинг феномен, и с партньорството на Министерството на икономиката.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още