IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ал. Леви: Българският пазар на имоти остава нестабилен

Инвеститорите, които разбират от пазара на имоти, имат достатъчно възможности за доходоносни инвестиции, каз за Investor.bg президентът на Tishman International

08:15 | 08.02.13 г. 11
<p>
	<em>Алан Леви. Снимка: Личен архив</em></p>

Алан Леви. Снимка: Личен архив

Последна актуализация: 18:16 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

3
rate up comment 11 rate down comment 8
lordrad
преди 11 години
Има вероятност цените на имотите да тръгнат нагоре, но само до там.Сделки просто няма да има.Няма реални купувачи така че няма проблем имотите да стават по скъпи.При диамантите и произведенията на изкуството е същото цените им постоянно скачат нагоре, но реалните купувачи са много малко.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 22 rate down comment 1
hristok
преди 11 години
Исках да кажа, че бълг. гражданин не може да си купи имот, *** още по малко. Извинявам се за грешката в горния коментар!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 27 rate down comment 2
hristok
преди 11 години
Българският пазар на имоти, тепърва ще започва да се задъхва докато след няколко години не РУХНЕ. Защото може бълг. гражданин да си позволи имот или си мислите, че нарастващото РОМСКО население ще купува имоти като топъл хляб. Просто сектора върви в обратна спирала и ще продължава да върви много по бързо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още