IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Честита Нова 2016 година!

Нека пием за грешните решения, които взимаме, за да стигнем до опита, който да ни доведе до правилните решения

00:00 | 01.01.16 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Журналист: Каква е тайната на Вашия успех?
Главен изпълнителен директор: Две думи.
Журналист: И те са?
Главен изпълнителен директор: Правилните решения.
Журналист: Но как успявате да вземате правилните решения?
Главен изпълнителен директор: Една дума.
Журналист: И тя е?
Главен изпълнителен директор: Опитът.
Журналист: А как стигате до опита?
Главен изпълнителен директор: Две думи.
Журналист: И те са?
Главен изпълнителен директор: Грешните решения!

Скъпи приятели, честита Нова 2016 година. Нека тя донесе повече успехи за нас и нашите близки - както в личен, така и в професионален план! Нека се радваме на повече щастие, късмет и най-вече здраве!

Нека новите идеи, печелившите начинания и просперитетът бъдат Ваши неизменни спътници и Ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си. Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви!

Ще се радваме, ако Investor.bg бъде отново част от ежедневния Ви достъп до всичко, свързано със света на икономиката, икономическата политика, бизнеса и финансите. Обещаваме, че през следващите 366 дни Investor.bg ще продължи да бъде надежден източник на бърза и коректна информация за случващото се в сферата на пазарите както у нас, така и в чужбина. Обещаваме и нови проекти и изненади за Вас!

А сега... сега нека пием за грешните решения, които взимаме, за да стигнем до опита, който да ни доведе до правилните решения!

Наздраве!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:48 | 29.08.22 г.
Най-четени новини
Още от виж още

Коментари

3
rate up comment 0 rate down comment 0
Атанасио
преди 8 години
Благодаря, подобно При 200год. икономическа история(опит) нямаме право на грешни решения особено сега когато светът е изправен пред 3 планетарни катастрофи - http://atanasio.blog.bg/drugi/2013/09/16/otvoreno-pismo.1148972 Хората трябва да знаят ,че идват планетарни катастрофи и може да се избегнат ако се вземат мерки веднага и правилните а те са прости - забрана на офшорките и защото са нелоялна конкуренция като сенчестата икономика ,и т.н. регулации особено на финан.капитализъм плюс ''данък Тобин'' и данък лукс поради - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1442612112683685 с цел 6% бюдж.излишъци защото доклада на ООН е грешен - http://***.greentech.bg/?p=21201 които се инвестират в точно определени неща https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1436573383287558 за да се избегне и глобалното затопляне - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1494171174194445и петролната - https://***.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1431029987175231
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 1
bigmamascandal
преди 8 години
Изтрепахте рибата с пожеланието, бравос!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 6 rate down comment 1
michaelis12
преди 8 години
За много години, Живи и Здрави ..... за Многая Лета с пални портомонета ..... :))И да пием за един Нов Световен Ред и по-добро бъдеще .... Наздраве !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още