IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са новите американски столици на възбраните

Градовете в списъка разполагат със запаси от имоти с наложена възбрана за 20 и над 20 месеца при запазване на сегашните темпове на продажби,

09:16 | 07.07.12 г. 1
Кои са новите американски столици на възбраните

Списание Forbes, с помощта на информационната компания за имоти RealtyTrac публикува списък на 20 града в САЩ, където се наблюдава съживяване на дейността по налагане на възбрани върху имоти.

Списъкът е изготвен на базата на комбинация от фактори, включително брой на предварителните производства по възбрана и жилища, иззети принудително от банките, спрямо размера на пазара, брой на месеците с предлагане на “скрити” запаси от жилища и промяна на местното темпо на възбраните между май 2011 г. и май 2012 г.

Взет е предвид и делът на продажбите на проблемните имоти, както и отстъпката, с която са продадени.

Всички 20 града в списъка разполагат със запаси от имоти с наложена възбрана за 20 и над 20 месеца при запазване на сегашните темпове на продажби, а процесите по обработка на документите за налагането на възбраните са се ускорили с 20 и над 20%.

Вижте в галерията кои са американските “столици" на възбраните

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:27 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Internet
преди 12 години
Империята на злото скоро съвсем ще фалираМедицински факт!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още