IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нискобюджетна коледна украса

Не е задължително да давате „луди пари“, за да направите дома си уютен и празничен за Коледа. Трябва ви само малко въображение и свежи идеи

07:59 | 02.12.10 г.
<p>Коледната украса дава настроение и вдъхновение. Снимка: Красимира Димитрова</p>

Коледната украса дава настроение и вдъхновение. Снимка: Красимира Димитрова

В първия ден от най-празничния месец от годината, когато мнозина се замислят къде ли са сложили плика с играчките за елхата от миналата Коледа, какво се е счупило и какви нови украси трябва да вземат, за да стане атмосферата в дома или офиса още по-празнична и уютна, любителите на техниката „направи си сам“ запретват ръкави.

Едва ли има нещо по-хубаво от това да се заредите с коледно настроение, докато сами приготвяте нещата, с които ще окичите дома си. Не че по магазините няма достатъчно идейни и красиви коледни сувенири. Тази година подготовката за празника може да стане по-разнообразна от „дежурното“ подреждане на трапезата и купуването на подаръци. А освен всичко останало с повече въображение и търпение може да се сдобиете с идейни аксесоари на доста приемлива цена.

Идеите за коледна украса в стил „направи си сам“, които може да разгледате в галерията, са дело на Красимира Димитрова. Тя е подготвила специална украса за фризьорския си салон тази година, която, макар евтина, изглежда доста ефектно. За да направите няколко топки, чорапчета за подаръци и плетени кошнички за бонбони, ви трябват не повече от 10 – 15 лв. И, разбира се, време и търпение.

Резултатът обаче си заслужава

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:47 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още