IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Банкер гледа голи снимки по време на интервю

Гафът станал по време на живо предаване, в което негов колета давал интервю по телевизията

12:41 | 03.02.10 г.
Банкер гледа голи снимки по време на интервю
Дейвид Кели, брокер от Macquarie Private Wealth, се превърна в звезда за една нощ, след като бе засечен да гледа голи снимки на супермодела Миранда Кер на живо по телевизията.

Инвестиционният посредник на MacBank ще се срещне с ръководството на банката тази седмица, за да се реши бъдещето му, след като в интернет бе пуснато видео, в което той гледа на екраните голата манекенка вместо котировки, предаде The Australian. Видеото е гледано над 97 хиляди пъти онлайн.

Няколко дни след инцидента Кели все още работи в банката, но се очаква конфузната ситуация да предизвика редица срещи с отдел "Човешки ресурси" и ръководството на финансовата институция.

Гафът станал, когато Кели отворил няколко мейла, в които имало голи снимки на манекенката, докато колегата му Мартин Лакос участвал на живо в телевизионно предаване, дискутирайки решението да бъдат задържани лихвените нива на банковите резерви.

Объркването на служителя накара специалистите от "Човешки ресурси" на банката да разпратят мейл до всичките 11 500 служители на институцията с инструкции за поведение на работното място.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:36 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още