IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Волният ездач“ Владимир Путин

Владимир Путин напомни за имиджа си на активен човек със серия от снимки, на които е яхнал кон, наподобявайки образа на съвременен каубой

15:04 | 01.11.10 г.
„Волният ездач“ Владимир Путин

Много политици днес разчитат на имиджа си наравно с работната автобиография. И с пълно право - във времена на широко разпространение на информация, когато хората се интересуват не само от професионалните успехи, но и от личния живот на управляващите ги, това как властимащите прекарват свободното си време и какви са хобитата им може да се окаже решаващо по време на избори.

Владимир Путин и екипът му явно са наясно с нарастващата тенденция политиците да се появяват в публичното пространство не само по време на работните си изяви. Ето защо руският министър-председател не изпуска възможността да затвърди имиджа си на "мъжкар". Нови снимки на политика не правят разлика от досега изградения му имидж. Те показват как руският министър-председател язди кон сред дивата природа, облечен с камуфлажни дрехи, препасал през рамо пушка, а на лицето му има чифт тъмни очила.

Путин, който е на 58 години, е известен с любовта си към различни активности на открито, както и с имиджа си на мачо в публичното пространство, припомня Ройтерс. Това именно го е направило култова фигура сред неговите поддръжници.

Наред със спекулациите, които се носят заради евентуалната кандидатура на Путин по време на президентските избори през 2012 година, анализатори отбелязват, че подобни снимки ще повлияят изключително добре на имиджа му сред избирателите и ще напомнят за пореден път, че Путин е важна част от политическата сила на страната.

На фотографиите се вижда, че министър-председателят е окачил риба на хълбока си, която явно е хванал в близката река, държи юздите в една ръка и пришпорва коня, а в другата е хванал пушка.

На нито една от снимките обаче не е показано руският министър-председател да е отстрелял някакво животно.

Хората, които се грижат за имиджа на Владимир Путин, са се обединили около идеята да му изградят образ на човек, който опазва и се грижи за защитените природни животински видове на страната. Ето защо изглежда оръжието е по-скоро камуфлажно и играе ролята на моден аксесоар, вместо да влиза в употреба.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:18 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още