IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа емисията от увеличението на капитала на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ

Надзорният орган е потвърдил и проспект за публично предлагане на акции, които ще бъдат емитирани от Март България АД

11:14 | 09.09.10 г.
Автор - снимка
Създател
КФН вписа емисията от увеличението на капитала на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ

Комисията за финансов надзор (КФН) е вписала на вчерашното си заседание последваща емисия акции, издадена от Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ, с цел търговия на регулиран пазар. 

Емисията в размер на 1 187 849 лв. (разпределена в толкова на брой акции с номинал 1 лв.) е издадена в резултат от увеличение на капитала на дружеството от 4 823 627 на 6 011 476 лв.

Комисията е потвърдила и проспект за публично предлагане на акции, които ще бъдат емитирани от Март България АД.

Емисията е в размер на 1 млн. акции с номинал 1 лв. и емисионна стойност 1,15 лв. КФН вписва посочената емисия акции (в процес на емитиране) във водения от нея регистър.

Регулаторът е приел практика във връзка с компонентите, включени в брутните начислени (записани) премии и относно отразяване на възникващи през отчетния период корекции, свързани с вземания от пряко застраховане или активно презастраховане, по премии по отношение на договори, сключени през предходни отчетни периоди съгласно чл. 17, ал. 1 от Наредба № 30 от 19 юли 2006 г. за изискванията към счетоводството, формата и съдържанието на финансовите отчети, справките, докладите и приложенията на застрахователите, презастрахователите и здравноосигурителните дружества.

Практиката е публикувана на интернет страницата на КФН в раздел „Административни документи” – „Практики”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:43 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още